Schimbarea limbii pe Facebook în română: Android și Desktop

Facebook este una dintre cele mai populare platforme de socializare online, folosită de miliarde de oameni din întreaga lume pentru a comunica cu prietenii, familia și colegii. Dacă dorești să schimbi limba utilizată pe Facebook în română, fie pe dispozitivele Android, fie pe desktop, există câțiva pași simpli pe care îi poți urma pentru a face acest lucru.

Schimbarea limbii pe Facebook pe dispozitivele Android:

 1. Deschide aplicația Facebook: Accesează aplicația Facebook pe dispozitivul tău Android. Asigură-te că ești conectat la contul tău.
 2. Accesează setările: Apasă pe butonul de meniu (trei linii orizontale) din partea dreaptă sus a ecranului pentru a deschide meniul principal. Derulează în jos și apasă pe „Settings & Privacy” (Setări și confidențialitate).
 3. Selectează setările de limbă: În meniul „Settings & Privacy”, derulează în jos și apasă pe „Language” (Limbă).
 4. Alege limba: În secțiunea „Language”, apasă pe opțiunea „Edit” (Editare) din dreptul opțiunii „Facebook language” (Limbă Facebook). Alege limba română din lista de limbi disponibile.
 5. Confirmați modificările: Apasă pe „Save Changes” (Salvează modificările) pentru a confirma schimbarea limbii. Facebook se va reîncărca automat și va afișa conținutul în limba română.

Schimbarea limbii pe Facebook pe Desktop:

 1. Deschide Facebook în browser: Accesează site-ul web Facebook în browserul tău preferat pe computerul tău.
 2. Conectează-te la contul tău: Asigură-te că ești conectat la contul tău Facebook cu numele de utilizator și parola corespunzătoare.
 3. Accesează setările: În partea dreaptă sus a paginii, apasă pe săgeata orientată în jos pentru a deschide meniul. Apoi, apasă pe „Settings & Privacy” (Setări și confidențialitate), iar apoi pe „Settings” (Setări).
 4. Alege limba: În meniul de setări, apasă pe „Language” (Limbă) din coloana din stânga.
 5. Modifică limba: În secțiunea „Language”, selectează limba română din lista derulantă. Apasă pe butonul „Save Changes” (Salvează modificările).
 6. Confirmați modificările: Dacă este necesar, introduceți parola pentru contul dvs. și apăsați pe „Submit” (Trimite). Facebook se va reîncărca automat și va afișa conținutul în limba română.

Concluzie:

Schimbarea limbii pe Facebook în română pe dispozitivele Android și desktop este un proces simplu și rapid, care îți permite să te bucuri de conținutul platformei în limba ta maternă. Urmează acești pași și vei putea naviga și comunica pe Facebook în limba română fără probleme.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *